Het pontje bij de Leeghwaterbrug in Alkmaar vaart weer. Rond 15:15 uur was het vaartuig terug van reparatiewerkzaamheden bij scheepswerf Nicolaas Witsen, even verderop. Met nieuwe schroef, schroefas en kogellagers.

Dinsdagmiddag was het ineens gedaan met de pont. Later bleek dat de schroef weg was. Er was wel een reserveschroef, maar de as was teveel beschadigd. En vervanging was er nou net eventjes niet, want Walnood wachtte na reparaties op keuring.

De schipper vindt het heel vervelend dat veel mensen een eind moesten omfietsen, soms nadat ze onwetend voor een dicht hek kwamen te staan, met nog meer omrijden tot gevolg. De reparaties zijn volgens hem snel uitgevoerd. Hij heeft zelf nog nooit eerder meegemaakt dat een schroefas het op deze manier begeeft.
Pin It
Bekeken: 2855x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/