Het Alkmaars ontmoetingscentrum Zuid-West organiseert van maandag 5 tot en met vrijdag 9 augustus de Kinder Midzomerweek. Speciaal voor deze week wordt de speeltuin  omgebouwd tot een waar vakantieparadijs, met een groot zwembad, kleine pierenbaden en palmbomen, en worden er waterspellen gehouden. Op een grasveldje staan stoelen, stretchers en een tropische buitenbar om te genieten van het zomerse zonnetje en wat lekkers te drinken.

Kinderen kunnen zelf hun limonade cocktails aan de tropische bar maken en krijgen een lekker ijsje als traktatie. Voor de ouders wordt een buitenterras gemaakt met schaduwplekken, waar wij de heerlijkste drankjes en snacks verkrijgbaar zijn.

De Kinder Midzomerweek duurt dagelijks van 12:00 tot 20:00 uur. De entree kost slechts 1 euro per dag. Meer informatie is verkrijgbaar via oczuidwest.nl.
Pin It
Bekeken: 1978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/