Vanaf deze week gaan voorbereiders van KPN NetwerkNL Alkmaar Zuid in om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Ze komen langs in het deel tussen Kennemerstraatweg en de Willem de Zwijgerlaan in, behalve de twee zuidelijke hoeken. Ook de overzijde van de Kennemerstraatweg wordt tot aan de Emmastraat meegenomen. De KPN-medewerkers kunnen zich legitimeren.

Glasvezelvoorbereider Marco: “Ik ga langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Ik kijk daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Daarnaast vraag ik de bewoners om toestemming voor de werkzaamheden in en rond de woning.”

De aansluiting op glasvezel is gratis. Via de postcodecheck op kpnnetwerk.nl is te zien waar het netwerk wordt aangelegd. Via deze pagina kan men zich ook aanmelden voor updates.

Woensdag 24 juli organiseert KPN NetwerkNL van 14:00 tot 20:00 uur een Glasvezeldag in Koekenbier om inwoners te informeren en om vragen te beantwoorden. Verder is er elke donderdag van 12:00 tot 20:00 uur een glasvezelinformatiepunt in Café con Libros van de bibliotheek.
Pin It
Bekeken: 2705x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/