Alkmaar Centraal


De Remonstrantse Kerk van Alkmaar is opnieuw een van de locaties waarop concerten worden gehouden in het kader van The International Holland Music Sessions. Op woensdag 31 juli is hier de beurt aan Yiying Niu uit China en het gelegenheidsduo Natsumi Ohno uit Japan en Yukiko Uno uit Oostenrijk.

Pianist Niu speelt diverse werken van Franz Schubert. Violiste Uno presenteert samen met pianist Ohno muziek van Johann Sebastian Bach, Fritz Kreisler en Edvard Grieg. Het concert in de kerk aan het Fnidsen begint om 20:00 uur en kaarten kosten zonder korting 18 euro. Kinderen onder 13 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten en meer informatie zijn verkrijgbaar via tihms.com.

Donderdag 1 augustus geeft de Reinhard Latzko, een van de meest veelzijdige en succesvolle cellisten van zijn generatie, een openbare masterclass in de Remonstrantse Kerk. De Duitse Latzko geeft zijn lessen met medewerking van diverse solisten die deelnemen aan de Summer Academy 2019. Toegang kost 12,50 euro voor iedereen van 13 jaar en ouder.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl