Op de Hoeverweg tussen Egmond aan den Hoef en Alkmaar was woensdagmiddag een bestuurder met zijn bus van de weg geraakt en de naastgelegen sloot ingereden. Vermoedelijk was er drank in het spel.

De man reed met hoge snelheid in de richting van Alkmaar en had niet op tijd in de gaten dat auto's voor hem stonden te wachten voor het stoplicht. Op het nippertje kon hij uitwijken, maar daarbij kwam hij met de voorwielen in het water terecht. Er zijn geen gewonden gevallen.

Volgens omstanders had de man vermoedelijk iets te diep in het glaasje gekeken. Hij wilde dan ook absoluut niet dat de politie gebeld werd. Met een kabel probeerde hij zijn bus nog uit de greppel te trekken maar al snel kwam hij erachter dat dit niet ging lukken. Daarna bedacht hij het plan om bij een boer een tractor te regelen.

Voor de zekerheid hebben getuigen toch de politie gewaarschuwd. Deze kwam direct poolshoogte nemen en heeft het ongeval verder afgehandeld. Of de man zijn weg nog kon vervolgen is onbekend.
Pin It
Bekeken: 4857x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/