Alkmaar Centraal


Showman’s Fair komt naar de Alkmaarderhout. Het nieuwe UITfestival presenteert het rijke, culturele aanbod met name van Alkmaar en de omliggende regio, een beetje à la Parade. Na eerdere edities in Weesp, Zwolle, Utrecht en Perth (Australië) strijkt het festival op 16, 17 en 18 augustus neer in De Hout. Voor kleine prijsjes is er van alles te zien en te beleven op het veld en in prachtige circustenten.

Showman's Fair betekent drie dagen cabaret, theater, improvisatie, muziek, film, dans, een voorleesprinses, VR-bioscoop, circus en leuke activiteiten voor de hele familie zoals poffertjes bakken. Lokaal en regionaal talent maakt zijn opwachting, maar ook Nederlandse topacts en lokaal talent. Verder zijn er lekker eten, drankjes en hapjes.

Podium Victorie presenteert tijdens de Fair drie muzikale acts: Nona, Discodieren en Subterranean Street Society. STOER zet lange tafels neer om aan te eten en te drinken

Op 16 en 17 augustus duurt de Fair van 14:00 tot 22:30 uur en op 18 augustus tot 20:00 uur. Toegang tot het terrein is gratis, muntjes voor voorstellingen kosten 3 euro per stuk. Voor meer informatie, ga naar showmansfair.nl. (foto: showmansfair.nl)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl