Alkmaar Centraal


Onder het motto “Waar doe jij het voor?” tonen zes lokale ondernemers, allen werkend vanuit hun hart, op zaterdag 7 september wat hen drijft en inspireert. Tijdens een open dag bij B&B De Oude Walnoot in Sint Pancras is iedereen welkom voor een korte workshop of gewoon voor wat inspiratie en een mooi gesprek met een van de ondernemers.

De zes ondernemers tonen allen vol trots hun producten en diensten, zoals bij de groentekar met natuurvoeding. Ze zijn goed herkenbaar met hun IAMmozi t-shirt. Verder is er de mogelijkheid om een ritje te maken op een houten fiets en een kijkje te nemen in de romantische B&B  In de middag is er live-muziek en worden er lekkere hapjes uitgedeeld.

Om 15:00 uur wordt een unieke doorgeef-toekomst-stoel, geïnitieerd door Hart Op Groen en gemaakt door ontwerper/meubelmaker Jan Gunneweg, overhandigd aan Mariska de Boer van De Oude Walnoot. De stoel - met boodschap - gaat daarna iedere maand door naar een volgende ondernemer.

De zes deelnemers zijn: Hendrik Jan de Boer (Coachpraktijk Levenswerk), Jan Gunneweg (Ontwerper & Meubelmaker), Marije van der Stelt (Hart op Groen & Circus Circulair), Mariska de Boer (B&B De Oude Walnoot), Minca van Mossel (Minca’s Kookkunst op Maat) en Monique Molenaar (IAMmozi). Verder is er ondersteuning van Michiel Hoogendijk en Martijn Sikkens (muziek) en Christa Boots (natuurvoedingsdeskundige).

Het programma duurt van 10:00 tot 17:00 uur met tussendoor van 13:00 tot 14:00 uur een besloten lunch voor de ondernemers. Het adres van De Oude Walnoot is Bovenweg 40.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl