Diggy Dex brak in 2016 door met zijn album 'Golven'. Sindsdien trekt hij met zijn muzikanten als een karavaan door het land, van optreden naar optreden. Drie clubtournees, een festivaltour en een uitgebreide theatertournee, inclusief een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. En zondag 11 augustus zal hij het laatste optreden van Zomer op het Plein 2019 verzorgen.

Voor de songwriter/rapper voelt het ondanks zijn succes alsof de reis pas net begint. De ‘chansonrapper’ uit Amersfoort vertelt verhalen op muziek die bij elke plaat aan zeggingskracht en diepte winnen en bij elk album enthousiaster worden ontvangen. De basis is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming van de muzikale weg. Zo ook op 'Karavaan', zijn nieuwe, zesde album waarop Franse popmuziek een belangrijke invloed had.

Vanwege het EK wielrennen begint het concert op het Canadaplein pas om 17:00 uur en is de support act Freeze geschrapt. Toegang is natuurlijk gratis. Meer op zomerophetplein.nl.
Pin It
Bekeken: 3376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/