Nadat maandag bewoners van 't Rekerheem en de Oldeburgh in Alkmaar, en van Stichting De Waerden in Heerhugowaard een van de routes van het EK Wielrennen hebben verkend, was het vrijdagochtend de beurt aan 22 bewoners van Westerhout te Alkmaar.

Om 10:45 uur gingen de bewoners van Zorgcirkel Westerhout op verkenning met 14 comfortabele (elektrische) duofietsen, twee rolstoelfietsen, een riksja en een fietstaxi. Helaas regende het, maar dat deerde de enthousiaste deelnemers en alle vrijwilligers maar weinig. Goed ingepakt gingen ze op pad.

Via de Prinses Julianalaan reed het peloton via de Westerweg, de Geestersingel, de Kanaalkade en de Bierkade om daarna een smakelijke pitstop te houden in park Oosterhout. Via de Vondelstraat en de Willem de Zwijgerlaan ging de route terug naar huis.

De routeverkenning werd mogelijk gemaakt door Sport-Z, Alkmaar Sport, Viaerwin, de Zorgcirkel, het Victoriefonds en vele (natte) vrijwilligers. (foto: Facebook / Mirjam van der Welle)
Pin It
Bekeken: 2627x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/