Voor veel kinderen is zondag 25 augustus de laatste dag van de vakantie, maar voor kabouter Zako begint de vakantie net. Hij zou graag eens willen kamperen, maar hij heeft geen tent. Hoe komt hij aan een tent? Kom kijken naar deze vrolijke poppenvoorstelling in het Buitencentrum Schoorlse Duinen.

Poppentheater Belletje Sterk geeft zondag 25 augustus twee voorstellingen, om 11:00 en 15:00 uur, en is geschikt voor alle kinderen van 2 tot 8 jaar. Aansluitend knutselen de kinderen een kabouter van een wilgentak. Een kaartje kost 8,50 euro, inclusief kaboutersap. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via de site van Staatsbosbeheer.

Buitencentrum Schoorlse Duinen is elke dag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Betaald parkeren tussen 10.00-19.00 uur. Het centrum ligt aan de Oorsprongweg 1, net buiten het centrum van Schoorl.
Pin It
Bekeken: 1878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/