De Alkmaarse politie heeft iemand in De Mare aangehouden, nadat bleek dat hij een openstaande boete van 530 euro had en hij deze weigerde te betalen. Vreemd genoeg had dit zonder probleem gekund. Op het politiebureau vonden agenten tijdens fouillering 26 briefjes van 50 euro.

Wie niet betaalt heeft als alternatief celstraf, dus de man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Voor insluiting voerde een agent een fouillering uit en vond 1.300 euro in vijftigjes. Daarmee betaalde de man zijn boete en kon hij gaan.

"Waarom doe je dat dan niet meteen?!", verwondert wijkagent Wijnen zich op Instagram. "Deze persoon heeft voorlopig mijn aandacht."

Wijnen heeft nog een tip voor mensen met een openstaande boete: "Eneuh....bij ons kun je ook pinnen en de automaat geeft wisselgeld terug." (foto: Instagram / pol_bwijnen)
Pin It
Bekeken: 2466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/