Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Stichting Voetbal Helpt helpt kinderen die door de financiële thuissituatie tijdens de vakanties niet aan voetbalactiviteiten mee kunnen doen. Door de kinderen in staat te stellen ook mee te doen aan bijvoorbeeld voetbaldagen of -kampen kunnen zij zich ook verheugen op hun schoolvakantie. Een voetbalkamp is namelijk veel meer dan alleen voetballen.

Afgelopen donderdagmiddag kreeg de stichting uit handen van sportpresentator Hans Kraay jr. een cheque uitgereikt van 2000 euro. Dat gebeurde in de voetbalhal van Alcmaria Victrix waar de deelnemende voetballertjes wel de nodige vragen hadden voor de presentator. Hoe het is om met al die bekende voetballers te praten, wat zijn grootste interviewblunder was en natuurlijk waarom hij 'interviewer' was geworden.

Kraaij jr. ging uitgebreid in op de vragen van de kinderen waar hij met vlagen echt even over na moest denken. "Ik heb ooit als speler iets gedaan waar ik niet echt trots op ben. Ik heb toen ik zelf nog voetbalde op verzoek van de trainer Dennis Bergkamp in de spelerstunnel al een knietje gegeven.", zo bekende hij.

Marcel Verell van Stichting Voetbal helpt laat weten blij te zijn met de komst van Kraay jr. en de cheque: "Wij vinden het heel fijn dat dit soort celebrities tijd vrijmaken om ons te steunen want wij moeten geld in de kas hebben om families te kunnen helpen".

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl