Zondag 1 september organiseert het Alkmaarse wijkcentrum De Oever haar jaarlijkse Open Dag. Tegelijkertijd organiseert de jongerentak van Vereniging Tropenvrienden Alkmaar het Preuvenement op het buitenterrein.

Tijdens de Open Dag is er allerlei informatie verkrijgbaar over het activiteitenprogramma van het nieuwe seizoen, maar ook om dingen zelf te ervaren middels demonstraties, muzikale voorstellingen en workshops.

Zo zijn workshops dans en yoga, maar ook 'ManZijn'. Deze workshop van Moedige Mannen is speciaal voor mannen en gaat over hoe zij als in de samenleving staan en  wat wij hierover kunnen leren. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven: dansen, muziek maken, schminken en knutselen en activiteiten in de huiskamer My Place.

En dan is er nog het Preuvenement, oftewel en Indisch/Molukse pasar met heerlijk eten, een markt, muziek en andere entertainment.

De open dag duurt van 13:00 tot 16:00 uur, het Preuvenement gaat daarna nog twee uurtjes door. Meer op de-oever.nl.
Pin It
Bekeken: 2241x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/