De politie gaat onderzoeken of de 23-jarige Penny, die zaterdag op mysterieuze wijze vermist raakte bij het Markermeer en de dag erna werd gevonden in een Zuid-Hollands hotel, de kosten van de zoektocht zelf moet gaan betalen.

Penny verbleef zaterdag met een vriendin op een Venhuizer strandje aan bij het Markermeer. Ze was ineens weg, nadat de vriendin even een toilet had bezocht. Haar telefoon, andere spullen en kleding lagen nog op het strand en ook haar auto stond er nog. Na twee grootschalige maar vruchteloze zoekacties werd de jonge vrouw zondagavond “in goede gezondheid” teruggevonden in een hotel in Zuid-Holland.

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd, maar kon maandag al wel tegen De Telegraaf zeggen dat de vrouw “vrijwillig van het strandje aan het Markermeer is vertrokken.” Dat vindt de politie een geldige reden om haar voor de kosten van de zoekacties te laten opdraaien. “Hulpdiensten kosten gewoon geld voor de samenleving en als dan zou blijken dat er niets aan de hand is, moeten we natuurlijk wel kijken of iemand verantwoordelijk gesteld dient te worden.”

Voor de twee zoektochten werden vier reddingsboten, twee duikteams van de brandweer, een speciaal dregteam, een Search en Rescue helikopter, een politie- en traumaheli, twee ambulances en zeker vier politie-eenheden en minimaal één politiehond ingezet.
Pin It
Bekeken: 8317x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/