Losberger De Boer zal volgend jaar ruim 30.000 m2 aan tijdelijke accommodaties opbouwen voor de Olympische Spelen in Tokio. Vanwege het hoge risico op aardbevingen en tyfoons, gelden buitengewoon strenge bouwvoorschriften. Het bedrijf, met één van de twee hoofdvestigingen in Alkmaar,  is wereldwijd een van de weinigen die deze ‘Olympische limiet’ haalde.

Losberger De Boer, dat dit jaar 100 jaar bestaat, heeft al vaker contracten binnengesleept voor dé Spelen.  CEO Arnout de Hair zette recent met Yuki Nomura, President van hoofdaannemer TSP Taiyo, zijn handtekening onder het contract. De accommodaties verschijnen op twaalf locaties. Het gaat om  een mediacentrum, ingangen, kleedruimten, kantoren, opslag en accommodatie bij de sporten atletiek, turnen, voetbal en beachvolleybal. De voorbereidingen starten begin 2020.

Francis Scholten, Managing Director International Events: "Wij hebben veel ervaring met evenementen van deze schaal en opdrachten van deze complexiteit. Het verkrijgen van deze opdracht onderstreept het succes van onze strategische focus op kwaliteit, innovatie en de best mogelijke klantbeleving. Wij zijn er trots op dat we wederom nadrukkelijk aanwezig zijn tijdens het grootste sportevenement ter wereld."
Pin It
Bekeken: 2377x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/