Alkmaar Centraal


Muziekatelier Alkmaar begint het nieuwe schooljaar goed, met nieuwe kindercursussen en van 16 tot en met 21 september de Week van de Proefles. In deze week kun je een gratis proefles krijgen op een instrument naar keuze. En dan zijn er ook nog eens twee nieuwe docenten: Roos en Lotte.

In september start een nieuwe kleutercursus en een nieuwe kindercursus Muziek voor Kinderen 1. De kleutercursus werkt met speciale thema’s en is bedoeld als toegankelijke en vooral super leuke kennismaking met muziekles. Het thema van de eerste cursus is 'Beestenboel'.

Tijdens de cursussen gaan de kinderen leren noten lezen, onder andere met instrumenten als een klokkenspel en de blokfluit. Er worden veel liedjes gezongen en gespeeld, bijvoorbeeld met  ritmische instrumenten zoals de cajon. De groepjes zijn niet groter zijn dan zes kinderen, dus er is veel persoonlijke aandacht.

Meer op muziekatelieralkmaar.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl