Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Ondanks een paar verdwaalde druppels later op de avond kon de Alkmaarse Lichtjesavond rekenen op de steun van het weer. De Turfhaven liep dan ook gestaag vol met bootjes en ook op de kant zat de stemming er al op tijd en goed in. De 2019-editie was met ruim 190 verkochte bootjes dan ook groter dan ooit.

"De mensen doen het ook zelf, ze hebben er allemaal zin in. Dat merk je al bij het ophalen van de vaarbewijzen. Natuurlijk wachten sommigen het weer een beetje af, maar anderen kopen een half jaar van tevoren al een bewijs omdat ze gewoon mee willen doen." zo vertelt Martijn Wokke van de Lionsclub Alkmaar.

De Lions Club is de Alkmaarse lichtjesavond ooit begonnen om geld in te zamelen voor goede doelen, en dat is zeer succesvol gebleken. "Als je iets wilt organiseren maar je wilt niets doen met kaas kom je al snel uit op de mooie Alkmaarse grachten. Tel daar mooie lichtjes bij op en de lichtjesavond is het resultaat. Dat het aanslaat zien we ook aan de resultaten, daar zijn we erg tevreden over", licht Wokke toe. "De Lions Club Alkmaar is een groep van elf mensen en uitbreiding is van harte welkom, dus als je iets voor het goede doel wil doen neem dan contact met ons op" sluit hij af.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl