De voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker zijn in september van start gegaan. Nationaal worden 150 voorrondes gespeeld, waaronder een voorronde in Alkmaar op zondag 22 september. Wie sleept de titel 'Amateur Poker Kampioen van Alkmaar' in de wacht?

De winnaar gaat automatisch door naar de landelijke finale, waar spelers kans maken om een sponsorcontract te verdienen en om op (inter)nationale toernooien te spelen. De finale van het toernooi vindt plaats in juli volgend jaar in Ermelo.

Tijdens de Alkmaarse voorronde wordt Sportcafé Overstad aan de Zijperstraat 26 omgebouwd tot een ware pokerroom. De inschrijving voor dit laagdrempelige toernooi is al geopend en iedereen die mee wil doen kan zich via onkpoker.nl inschrijven. Deelname kost 13,50 euro. Deze voorronde begint om 15:00 uur. (Foto: ONK Poker)
Pin It
Bekeken: 2075x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/