Alkmaar Centraal


AZ sluit niet uit dat er nog voor de winterstop weer in het eigen AFAS Stadion kan worden gespeeld. Maar mocht dat niet lukken, dan kan de Alkmaars-Zaanse profclub tot dan nog terecht bij ADO Den Haag voor thuiswedstrijden. Dit maakte AZ maandag bekend via de eigen website.

De Haagse burgemeester Pauline Krikke is tevreden over het verloop van de tot nu toe bij ADO gespeelde AZ-wedstrijden:  "Die wedstrijden zijn uitstekend verlopen en dus helpen we AZ graag uit de brand". Alleen voor AZ - Ajax op 15 december is Den Haag geen gaststad. "Dat is uit oogpunt van openbare orde en veiligheid een niet aanvaardbaar risico", laat ze mediapartner NH Nieuws weten. Waar die wedstrijd wél wordt gespeeld, is nog niet duidelijk.

Algemeen directeur van AZ Robert Eenhoorn reageert op az.nl: "We zijn blij dat we tot aan de winterstop de mogelijkheid hebben om onze thuisduels in Den Haag te spelen. De samenwerking met ADO is tot nu toe meer dan uitstekend bevallen."

Eerder werd al bekend dat AZ de thuisduels in de groepsfase van de Europa League afwerkt bij ADO. Supportersbeweging Victoria Alkmaar is blij met de extra gastvrijheid: "Fijn om duidelijkheid te hebben. Den Haag is goed bevallen. Prima reistijd."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl