Alkmaar Centraal


De politie heeft eind augustus een 21-jarige man aangehouden voor een beroving met geweld. Hij wordt ervan verdacht donderdag 10 januari rond 14.00 uur een 46-jarige Alkmaarder  met een vuurwapen te hebben bedreigd. Hij is afgelopen vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en is in bewaring gesteld.

Het slachtoffer zat in zijn auto op het parkeerterrein van een supermarkt aan de Wendelaarstraat in Alkmaar toen de verdachte bij hem in de auto stapte. De verdachte eiste geld maar toen de Alkmaar wilde vluchten werd hij beschoten en door een kogel geraakt.

Enkele uren later kwam vergelijkbare melding binnen, maar nu ging het om de hoek van de Heiloërdijk en de Corfstraat. Een 64-jarige vrouw reed daar stapvoets toen ter hoogte van het tankstation een man in haar auto sprong. Hij richtte een vuurwapen op de Alkmaarse en eiste geld van haar. De dader wist wat spullen van haar mee te nemen.

De politie is nog steeds op zoek naar informatie over de tweede beroving en vraagt getuigen of mensen die meer weten om zich te melden of de informatie te delen.  Dat kan via de Districtsrecherche Noord-Holland Noord via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl