De buschauffeur die op 2 januari 2019 een vrouw doodreed bij het station van Alkmaar wordt niet strafrechtelijk vervolgd. Dat meldt het NHD.

Op 2 januari dit jaar liep een bejaard echtpaar op het busstation in Alkmaar richting de bushaltes en stak de busbaan over. Op dat moment kwam er een bus aan en raakte het echtpaar. De 82-jarige vrouw raakte hierbij bekneld onder de bus en overleed, haar 83-jarige echtgenoot raakte bij het ongeval gewond.

De buschauffeur werd aangehouden en verklaarde later het echtpaar niet gezien te hebben. Het ongeval is uitvoerig onderzocht door de politie. Ook is er een reconstructie gemaakt op de locatie. Uit het onderzoek concludeert het openbaar ministerie dat de chauffeur niets te verwijten valt. Het ongeval vond plaats rond 11 uur 's avonds en de verlichting op de plek des onheils werkte al even niet. Het was die avond zo donker dat beide slachtoffers voor de chauffeur vanuit het niets opdoken. De zaak is geseponeerd. (Foto: archief)
Pin It
Bekeken: 6429x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/