Alkmaar Centraal


In september is er bij het Alkmaars wijkcentrum De Oever weer van alles te doen. Zo is er deze maand een postzegelbeurs en kan er worden deelgenomen aan een proefles Burlesque dansen en een zes weken durende introductie Yin Yoga. Ook is eetcafé De Warme Hap weer van start gegaan.

Elke dinsdag en donderdag verzorgen leerlingen van het Heliomare College Alkmaar een warme lunch. Wijkcentrum de Oever levert als leer-werkplek een waardevolle bijdrage aan het leerproces. Inloop is vanaf 12:00 uur en om 12:30 uur wordt de maaltijd geserveerd. Mee eten kost 5 eur (excl. drankjes).  Reserveren kan per mail of telefonisch.

Woensdag 11 september start Bureau Burlesque met proeflessen. Burlesque dansen betekent het vrouw zijn vieren in al haar facetten, soorten en maten. Teasen met een knipoog en klasse onder leiding van docente Cerise Noire. Een proefles/losse les kost 10 euro. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Donderdag 12 september start Josette van Bewussst met een kennismaking yin yoga. De zes lessen zijn telkens op donderdagavond van 18:45 tot 20:00 uur of van 20:15 tot 21:30 uur. De kosten zijn totaal 50 euro.

Zondag 15 september opent postzegelvereniging “Noord- Holland” in Wijkcentrum De Oever het nieuwe seizoen met een postzegel- en muntenbeurs. Taxatie van eigen items is gratis en er zijn ruiltafels. Kinderen kunnen meedoen aan een wedstrijd postzegel ontwerpen. De beurs is van 10:00 tot 15:00 uur en de toegang is gratis. Meer info: postzegelverenigingnoordholland.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl