Alkmaar Centraal


Tijdens de zomerstop zijn er op veel sportvelden in Alkmaar weinig of geen sporters te vinden. Maar wel technische mensen. De vakantieweken stonden bij Alkmaar Sport in het teken van beheer, onderhoud en renovatie van de velden.

Marc Grooteman, sportveldenadviseur van Alkmaar Sport vertelt: "Deze zomer hebben we niet alleen veel regulier onderhoud uitgevoerd, maar ook een aantal velden gerenoveerd". Het trainingsveld van de Alkmaarse Rugby UFC is aangepakt. Het natuurgrasveld kreeg nieuwe drainage en een automatisch beregeningssysteem. Verder is het met zand bestrooide kunstgrasveld van de Alkmaarse Mixed Hockey club hersteld en is bij het natuurgrasveld van Jong Holland nieuwe drainage aangebracht en de toplaag gerenoveerd.

"Het is mooi om te zien hoe groot de variatie aan sporten en sportvelden is in Alkmaar", vervolgt Grooteman. "Wij streven er naar door het juiste onderhoud te verrichten iedere sporter de beste sportbeleving te bieden. Na het groot onderhoud deze zomer zijn de sportvelden weer als nieuw."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl