Alkmaar Centraal


Niki Terpstra zal aan de start verschijnen van de derde Wieler3daagse Alkmaar (W3dA). De renner uit Bergen is de eerste deelnemer die de organisatie van het wielerfestijn in het Alkmaarse wielerstadion, dat begint op 31 oktober, bekend heeft gemaakt.

Wedstrijdleider Danny Stam is er trots op dat Terpstra opnieuw naar het Alkmaarse Sportpaleis komt. “Een wielericoon als Niki wil je altijd op je affiche hebben. Buiten het feit dat hij Nederlands beste klassieker renner is, staat hij ook altijd garant voor spektakel en vechtlust. Kortom een renner die elke organisatie aan de start wil."

Terpstra zal zich gedurende de drie dagen willen revancheren voor de tweede plaats van vorig jaar. De publieksfavoriet leverde een spannende strijd om de winst, maar na de koppelrace met partner Pim Ligthart mist hij toch net het goud. Met de lancering van deze eerste naam belooft Stam een indrukwekkend deelnemersveld. Wie dit jaar de koppelpartner van Terpstra wordt is nog niet bekend.

De kaartverkoop voor de W3dA is inmiddels geopend. Kaarten à 15 euro zijn te koop via w3da.nl/tickets of de kassa van De Meent Bauerfeind. (foto: Rob Duin).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl