Alkmaar Centraal


In september zijn er weer diverse Dag & Dauw activiteiten voor en door Alkmaarders vanaf 60 jaar oud. De gezellige, creatieve, leuke, actieve en soms bijzondere evenementen worden gegeven op diverse locaties in de stad.

Maandag 16 september is Rudolf Goedhart met zijn gitaren in De Vleugels voor een reis door de muziekgeschiedenis vanaf de jaren ’50. Meester Patissier in ruste Arend Top vertelt donderdag 19 september gepassioneerd over de wereld van cacao en chocolade in De Oldeburgh. Aan de hand van een presentatie, film en proeverij ontrafelt hij de geheimen en gezonde kwaliteiten van deze populaire lekkernij.

Dinsdag 24 september vertelt dansdocente Sara Damen in Artiance vol enthousiasme over de diversiteit en culturele achtergrond van diverse internationale volksdansen. Natuurlijk wordt er ook gedanst. Donderdag 26 september zingt levenslust- en landschapszanger Kees Kaas in wijkcentrum De Oever  ‘Liedjes voor Later’ over lief & leed, Alkmaar, het fraaie Noord-Hollandse landschap én over kaas.

Met de lezing ‘Kijk op bijen’ biedt natuurdocent Ynske Hoekstra maandag 30 september in De Vleugels een kijkje in de bedreigde wereld van de bij. Naast een korte film, presentatie van bijenproducten en een blik onder de microscoop ga je ook met een bijenwaszalfje naar huis.

Dag & Dauw activiteiten kosten vooraf 4,50 euro en op locatie 5 euro. Voor meer informatie bijvoorbeeld over tijdstippen, ga naar dagendauwagenda.nl of bibliotheekkennemerwaard.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl