Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Komende vrijdag en zaterdag is het weer Open Monumentenweekend. Zaterdag is het stadhuis in de Langestraat in Alkmaar ook geopend voor het publiek, zodat de fraaie vertrekken bezichtigd kunnen worden. Maar de gemeente tilt het idee van een 'Open Stadhuis' naar een hoger niveau door het gemeentehuis niet alleen visueel 'open' te stellen, maar ook functioneel.

Dat betekent dat burgemeester, wethouders, raadsleden en andere medewerkers aanwezig zullen zijn om vragen te beantwoorden over het reilen en zeilen in het gemeentehuis. Kloppend democratisch hart is natuurlijk de raadzaal die zaterdag niet alleen toegankelijk is, maar waar ook een echt debat gehouden wordt.

Tussen 14:00 uur en 15:00 uur zullen de partijen aan de hand van een aantal stellingen de politieke degens kruisen onder leiding van Robert-Jan Knook, bekend van o.a. het ANP radionieuws. Het Ministerie van Alkmaarse Zaken zal daarbij assisteren en het debat is live te volgen op de kanalen van Alkmaar Centraal (Televisie, Facebook en Youtube). Het debat is vrij toegankelijk voor het publiek, dat bovendien de kans krijgt zich met het debat te bemoeien.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl