Alkmaar Centraal


Zaken regelen met de Digitale Overheid is nog niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Daarom opent Bibliotheek Kennemerwaard op dinsdag 24 september het nieuwe Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek in de Alkmaarse binnenstad.

Of het nu gaat om het aanvragen van zorgtoeslag of een rijbewijs, steeds meer zaken zijn vaak alleen te regelen via internet. Wie hier nog niet zo bedreven in is, en hier wat hulp bij kan gebruiken, kan binnenkort terecht bij de bieb. Niet alleen worden hier gratis computercursussen verzorgt, ook voor een enkele vraag wordt er meegedacht. Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig, en de hulp is gratis.

Het Informatiepunt Digitale Overheid is te vinden in de bibliotheken in Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard. Maar de bieb komt ook op locatie met een speciale bakfiets om informatieve workshops te geven.

Het openingsfeestje in de Alkmaarse bieb op 24 september gaat gepaard met champagne en wordt opgeluisterd door Alkmaarse beroemdheid Bertje Doperwtje. Iedereen is om 16:00 uur van harte welkom om erbij te zijn.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl