Alkmaar Centraal


Als ouders besluiten om te scheiden breekt ook voor kinderen vaak een moeilijke periode aan. Om weer even lekker kind te zijn, zorgen te vergeten of juist steun te vinden bij andere kinderen die hetzelfde meemaken organiseert Zorgeloosch Foundation voor deze kinderen een gratis Fit en Fun-dag op zaterdag 21 september in het hoofdgebouw van het AFAS-stadion in Alkmaar.

Het programma staat bol van leuke activiteiten. Van een meet & greet met vlogger Milan Knol tot een workshop judo van Europees kampioen Sanne van Dijke. Hip-hop leren dansen tijdens een workshop of meedoen met allerlei sport- en spelactiviteiten, alles kan en mag.

De Zorgeloosch Foundation onderneemt activiteiten en ondersteunt initiatieven die leiden tot meer balans en geluk in het leven van scheidende stellen, gezinnen en kinderen die betrokken zijn bij een echtscheiding. Ruim 70.000 kinderen krijgen ieder jaar te horen dat hun ouders gaan scheiden.

Zorgeloosch Foundation helpt kinderen in deze moeilijke tijd. De Zorgeloosch Fit en Fun Dag wordt georganiseerd door de Zorgeloosch Foundation in samenwerking met Rabobank en Villa Pinedo.

Kinderen van 8 tot en met 15 jaar kunnen inschrijven voor deze dag via zorgelooschfoundation.nl. De Fit en Fun-dag is van 10:00 tot 17:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl