Alkmaar Centraal


Op zaterdag 21 september wordt internationaal aandacht gevraagd voor zwerfafval tijdens de World CleanUp Day. Wereldwijd gaan vrijwilligers op pad om zwerfafval op te ruimen. In Alkmaar organiseert Stadswerk072 in de Egmonderhout een leuke opruimactie: CleanUp Bingo.

Van 10:30 tot 11:30 uur kunnen jong en oud gratis meedoen met de bingo. Aan de hand van een bingokaart gaan groepjes op zoek naar producten die veelvuldig in de natuur en op straat gegooid worden. Tijdens de zoektocht ruimen de deelnemers zoveel mogelijk zwerfvuil op in de Egmonderhout.

Het CleanUp Bingo-spel is ontwikkeld door Love Not Waste met als doel op een positieve manier bewustwording te creΓ«ren voor het zwerfafval.

Meedoen met de CleanUp Bingo kan eenvoudig door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij het aantal personen. Stadswerk072 stuurt een mail terug met nadere informatie voor de opruimdag.

Benieuwd naar andere lokale acties tijdens World CleanUp Day of zelf een opschoonactie organiseren? Kijk op de website van worldcleanupday.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? BelΒ 072 844 98 48Β of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl