Op zaterdag 21 september wordt aan de Olympiaweg een heuse drive-in bioscoop opgezet. Vanuit de eigen auto, met de radio op een speciale frequentie voor het geluid, kunnen filmliefhebbers genieten van de film 'Bohemian Rhapsody'. Het meeslepende verhaal van de wereldberoemde band Queen wordt vertoond op een megagroot doek van maar liefst 128 vierkante meter.

Rotary Alkmaar Young Ambition is bedenker en organisator van dit filmfeest en zamelt geldt in voor verschillende goede doelen. "Met dank aan de vele sponsoren wordt elke opgebrachte euro verdeeld over vijf lokale doelen", vertelt Vincent Roobeek namens de club. "We zetten ons in voor de Egmondse Reddingsbrigade, Stichting Ambulancewens, Scouting St. Laurentius, Dierenbescherming Alkmaar en ’t Praethuys Alkmaar."

Tijdens het evenement wordt er geen eten of drinken verkocht, maar mag wel door de filmkijkers zelf meegebracht worden. De film start vlak na zonsondergang rond 20:30 uur op het evenemententerrein aan de Olympiaweg, achter het CBR.

Er is plek voor zo'n 200 auto's, het entreekaartje kost 26 euro per auto. Tickets worden verkocht via drive-inbios.nl.
Pin It
Bekeken: 2889x
https://ee.itk.ac.id/data/