Alkmaar Centraal


Vijftig jaar geleden werd Neil Armstrong de eerste mens die voet op de maan zette. Ter ere van dit jubileum speelt Unieke Zaken ‘APOLLO 11’, een voorstelling voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar over de spectaculairste missie uit de geschiedenis van de mensheid. Op zondag 29 september is de première in het Alkmaarse theater De Vest.

Met als stuwraket een liveband die dampende jaren zestig-rock de zaal in pompt, ontvouwt zich een energiek en visueel spektakel van spel, dans, muziek, stand-up comedy, poppenspel en animatietheater.

Drie spelers en drie muzikanten springen met de snelheid van het licht van plek naar plek: van Houston naar de maan, van de Oval Office naar de raket, van schoonheidssalon La Luna naar Ground Control en van Cape Kennedy naar de Pacific…

Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats.

De voorstelling begint om 14:30 uur en duurt een uur. Kaartjes kosten 9,50 euro, inclusief limonade en garderobe, en zijn te koop aan de balie en via theaterdevest.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl