Alkmaar Centraal


Zaterdag 28 september is het Burendag. Magentazorg wil graag haar buurtbewoners beter leren kennen en van de gelegenheid gebruik maken om meer te vertellen over de zorg, dementie en vrijwilligerswerk.

Verschillende locaties van Magentazorg organiseren op deze dag koffiemomenten en activiteiten voor alle buren. Buren zijn van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken op locaties in Alkmaar, Oudorp, Bergen en Noord-Scharwoude. Het in contact komen met elkaar, staat hierbij centraal.

Van 10:30 tot 12:00 uur zijn buurtbewoners welkom in het Alkmaarse zorgcentrum De Oude Trambaan voor een kop koffie of thee met een lekker gebakje.

Om 13:00 uur begint de Burendag in het zorgcentrum Meander in Noord-Scharwoude. Buren zijn van harte welkom om samen met de bewoners vogelhuisjes te schilderen. Om 15:00 uur begint de karaoke en worden er hapjes en een drankjes geserveerd.

Tussen 13:00 en 16:00 uur zijn buurtbewoners welkom in het complex Oudorperzand in Oudorp. Er worden nieuw-Hollandse spellen georganiseerd, oftewel oud-Hollandse spellen in een nieuw jasje. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers. (Foto: Pixabay/andrewlloydgordon)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl