Dankzij de sportklassen van het Petrus Canisius College en voetbalvereniging Alkmaarsche Boys kunnen kansarme kinderen in Kenia voortaan wedstrijden spelen in een heus voetbaltenue. Gebruikte voetbalshirts van Alkmaarsche Boys hebben een tweede leven gekregen in Kenia.

In de plaats Thika, zo'n 40 km van de hoofdstad Nairobi, is met hulp van Nederlandse sponsors het Fursa Centre gerealiseerd. Een veilige plek waar kinderen na schooltijd sporten kunnen beoefenen als badminton en karate. Een voetbalafdeling is in oprichting maar krijgt met de komst van de shirtjes steeds meer vorm. Ook is er ruimte om huiswerk te maken en een kleine bibliotheek.

Stichting Fursa zorgde ervoor dat de voetbalshirts op de plaats van bestemming kwamen. De stichting zet zich in voor onderwijs en sport voor kansarme kinderen in Kenia.

Meer informatie over Stichting Fursa is te vinden op fursa.nl.
Pin It
Bekeken: 2328x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/