Alkmaar Centraal


AFC'34 uit Alkmaar heeft in het tv-programma Echt Waar?!, dat zaterdag door SBS werd uitgezonden, 6.251 euro in de wacht gesleept. Na een spannende strijd wist de voetbalclub een flinke greep in de totale prijzenpot van 50.000 euro te doen, voor nieuwe douches in de kleedkamers.

"Dit bedrag is een mooie en zeer nodige start voor de aanleg van nieuwe douches in de kleedkamers. We hadden aanvankelijk vijftien kleedkamers, maar die zijn na de bouw van een tribune teruggebracht naar vijf," vertelt een blije Michel Robert, voorzitter van AFC'34. "Al gauw werd duidelijk dat we echt meer kleedkamers en dus douches nodig hebben. Het gaat een aardig project worden, maar dit bedrag is een stap in de goede richting en daar zijn we dankbaar voor."

In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie onzin vertelt, om zoveel mogelijk geld te verdienen voor hun club, vereniging of stichting, aangesloten bij de VriendenLoterij. (foto: Jurgen Jacob Lodder)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl