Alkmaar Centraal


Tattoos zijn niet meer weg te denken, sterker nog, de populariteit lijkt alleen maar groter te worden. Bijn één op de drie Nederlanders tussen de 18 en 30 jaar heeft een Tattoo. De tijd dat de lichaamsversiering in een bepaalde sociale hoek thuishoorde lijkt dan ook achter ons te liggen.

Vanwege die toegenomen populariteit werd in Alkmaar besloten de Tattoo Conventie weer nieuw leven in te blazen. Dus gingen zaterdagochtend na vier jaar onderbreking de deuren van Grote Kerk weer open voor wat de tiende editie van de Tatto Conventie is. Iedereen die erover denkt (nog) een tatoeage te nemen, maar nog niet precies weet wat of door wie, kan ook zondag nog terecht in de gotische Grote Kerk om zich daar naar lieve lust te oriënteren.

In ruim 25 stands staan tattoo-artiesten van over de hele wereld klaar om te informeren, te inspireren en mee te denken. Een prachtige kans om met een uniek aandenken naar huis te gaan. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp kwam niet thuis met een tattoo, maar wel met een fraaie fotoserie die op onze Facebookpagina te zien is.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl