Alkmaar Centraal


In HAL25 wordt op 4 oktober een festival speciaal voor 65-plussers georganiseerd. Het 'Laat Bloeien Festival' staat op vrijdag 4 oktober helemaal in het teken van 'Het is nooit te laat voor een eerste keer'.

Het programma biedt vele workshops, activiteiten en demonstraties. Zoals met een VR-bril op de neus een film kijken of een muziekinstrument leren te bespelen. Ook kunnen senioren kennismaken en meedoen met de opzwepende klanken en danspassen van salsa en merengue. Balletdansen, met of zonder barre, kan ook tijdens het festival. Bezoekers die nog nooit eerder een naaktmodel hebben getekend en dat graag willen doen, kunnen terecht bij de workshop van kunstenaars Dick en Frits. Kijk voor het volledige programma op de website van Dag en Dauw.

Wie een ticket bemachtigd heeft kan instappen bij de speciale oldtimerbus die langs verzorgingshuizen en wijkcentra rijdt.

De Laat Bloeien Festival is te bezoeken op vrijdag 4 oktober in HAL25 tussen 13:00 en 18:00 uur. Tickets kosten online 10 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Dag en Dauw.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl