Alkmaar Centraal


Zondag 13 oktober start een nieuwe serie Victorie Sunday Sessions bij Podium Victorie in Alkmaar. Op deze zondagmiddagen wordt de kleine zaal omgetoverd tot een sfeervolle jazzclub met tafels en stoelen, een steengoede huisband en een borrelkaart met lekkere hapjes. Het seizoen wordt afgetrapt met Jordan Roy als speciale gast.

De vaste huisband bestaat uit Stef de Hond (Van Velzen, Jim Bakkum), Aron Raams (Gare du Nord, Paul de Leeuw), Jens Dreijer (Chaka Khan, Glennis Grace) en Niek de Bruijn (Bireli Lagrène, Kim Hoorweg). Zij zullen in de donkere tijd van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste jazz, soul en funk brengen, met elke keer een bijzondere gast.

Jordan Roy is bekend geworden door zijn soulvolle stem en indrukwekkende harmonieën in The Voice of Holland met zijn groep Adlicious. Daarna veroverde hij de harten van heel Nederland met zijn theatertour Freedom, een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Nu is het tijd voor zijn solocarrière en komt hij met een speciaal hiervoor uitgekozen repertoire naar Victorie.

De Sunday Sessions beginnen om 15:45 uur, deur open om 15:00 uur. Kaartjes zijn te bestellen via podiumvictorie.nl en aan de balie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl