Alkmaar Centraal


Vrijdag 11 oktober organiseert JCI De Waag de zesde Pubquiz. Deze quiz voor bedrijventeams staat garant voor een leuke vrijdagmiddagborrel met collega’s, waarbij gestreden wordt om leuke prijzen en er meteen een goed doel wordt gesteund. De quiz in het Alkmaarse café De Waag wordt omlijst met een Bourgondisch tafelbuffet. Het goede doel is deze keer de I.O.T. BUS.

Junior IOT is een leuke plek in Alkmaar waar jongeren van 8 tot 17 iedere zaterdag samen aan hun technologie-projecten werken. Denk aan met elkaar solderen, programmeren, 3D ontwerpen en 3D printen. De vaardigheden van de 21e eeuw worden enthousiast aan elkaar doorgegeven.

Een nieuw streven is om basisscholen in en om Alkmaar mee te krijgen in deze ontwikkeling. Als consulent digitale vaardigheden geeft Marco daarom wekelijks één dag workshops voor groepen 5 tot en met 8. Om de school te overtuigen wil Junior IOT graag een 'reizende' 3D printer. Doel is om 1.000 euro in te zamelen voor een robuuste Prusa MK3.

Aanmelden voor de bedrijvenquiz kan tot en met 3 oktober. Meld je aan met een team van maximaal vijf leden of alleen, dan wordt je in een leuk team geplaatst. Deelname kost 37,50 per persoon, inclusief buffet en twee drankjes. Meer info op jcidewaag.nl/pubquiz/.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl