Alkmaar Centraal


Als een geluk bij een ongeluk maakte een automobiliste geen slachtoffers bij de capriolen die zij dinsdagavond uithaalde op de Nieuwe Schermerweg. Zelf is ze wel gewond geraakt en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrouw reed rond 22:30 uur in haar auto in de richting van de Friesebrug en besloot ter hoogte van de Westerstraat een auto in te halen. Dit ging niet helemaal goed, ze raakte hierbij de zijkant van het voertuig.

Vervolgens reed ze door en knalde vol op de achterkant van een vrachtwagen. Door de klap kwam haar auto aan de andere zijde van de weg in de sloot terecht. Dit alles gebeurde vlak onder de neus van een gezin op de fiets dat daar stond te wachten om over te steken. Wonder boven wonder werd niemand geraakt door de auto of rondvliegende brokstukken.

De Nieuwe Schermerweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer in verband met de hulpverlening. Een berger heeft de auto van de vrouw uit de sloot getakeld en meegenomen. Ook de andere auto en vrachtwagen zijn afgesleept.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl