Alkmaar Centraal


Op vrijdagochtend 25 oktober kunnen dreumesen zich uitleven in Sportcomplex De Meent Bauerfeind. Speciaal voor dreumesen in de leeftijd van 1 tot en met 5 jaar worden de Topsporthal en de Multisportzaal omgetoverd tot een groot sport- en spelparadijs.

Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer.

Elk kind mag zijn of haar loopfiets meenemen, want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is een speciale babyhoek aanwezig. Voor een gezonde versnapering voor de kleintjes wordt gezorgd.

De instuif start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Het entree bedraagt 5 euro per kind. Wie vooraf online inschrijft betaalt 4 euro per kind. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen 1,50 euro per persoon. Kijk voor meer informatie of om aan te melden op alkmaarsport.nl. (Foto: AlkmaarSport)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl