Alkmaar Centraal


Dinsdag 5 november organiseert Eigenwijze072 weer een avondje speeddaten in het Alkmaarse buurthuis 't Ambacht. Deze keer is de beurt aan 25 tot 40-jarige hetero's. "Heb jij zin in twee warme armen om je heen tijdens de komende wintermaanden? Kom dan naar deze speeddate avond en stel je open voor de liefde!"

Vanaf 20:00 uur is de inloop en kun je alvast een beetje scouten. Om 20:15 uur geeft Mandy Lodder een inleidend praatje en daarna zal iedereen elkaar gedurende vier minuten beter leren kennen. Lang genoeg voor een introductie, kort genoeg om het spannend te houden, of om ongemak te voorkomen mocht er helemaal geen klik zijn. Daarna volgt een tweede ronde. Achteraf kan iedereen tot 22:30 uur bij de bar nog wat drinken en op diegene(n) afstappen waarmee een klik was.

Voorlopig gaan de aanmeldingen van mannen en vrouwen gelijk op. Deelname kost 15 euro. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie via eigenwijze072.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl