Alkmaar Centraal


Beatles on Stage zoekt jong talent voor de nieuwe theaterproductie ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’. Het muziektheaterspektakel wordt donderdag 21 mei 2020 uitgevoerd in Theater de Vest en biedt plek aan twintig jongeren in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar, die ervaring hebben met zang, spel of een instrument. Er zijn net zoveel hoofdrollen als ex-Beatles. De audities zijn op zaterdag 26 oktober.

In 2020 is het vijftig jaar geleden dat de Beatles uit elkaar gingen. Genoeg reden voor het Beatles Museum en Stichting Beatles on Stage om de handen ineen om een uitvoering te creëren over de legendarische groep met de titel ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’. Een uitgelezen kans om jongeren kennis te laten maken met wat deze band wereldberoemd heeft gemaakt. Het script wordt geschreven door Peter Lusse.

Voor de auditie wordt gevraagd een Beatles-nummer (couplet plus refrein) en een korte monoloog in te studeren. Aanmelden moet voor 25 oktober en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam en adres, en relevante ervaring. De repetities starten begin november en zijn dan wekelijks op dinsdagavond op een nog nader te bepalen tijd en locatie. Contributie bedraagt 300 euro. (foto: Wikimedia)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl