Alkmaar Centraal


Met een knipoog naar het verleden - want in vroegere tijden werd bier gewoon in de kerk gedronken- is het Vriendenbock-festival niet meer weg te denken uit de Grote Kerk. Dit jaar viert het Alkmaarse herfstbierenfestival haar eerste lustrum. Op 1, 2 en 3 november staan de meer dan 40 bockbieren en speciale bieren klaar om geproefd te worden.

Met de smaakmakende happen en bijpassende live-muziek van Amanda, Yvonne & Joeri en de Alkmaarse DJ Jerone samen met Tim Bakker op saxofoon is het feest voor bockbierliefhebbers compleet.

Het festival is vijf jaar geleden ontsproten uit een samenwerking van Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk, Proeflokaal de Boom en een aantal horecaondernemers. Met de opbrengsten worden restauraties aan het monument mogelijk gemaakt.

Het festival vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november. Op vrijdag en zaterdag zijn de openingstijden van 16.00 tot 23.00 uur en op zondag van 14:00 tot 21:00 uur.

Een toegangskaart kost 17 euro in de online voorverkoop. Een kaartje kopen bij het entree kost 20 euro. Dat is inclusief entree tot het festival, een uniek Vriendenbockglas en twee consumptiemunten. Kijk voor tickets en meer informatie op vriendenbockfestival.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl