Marcel Hansen en Ramona Nijssen, de eigenaren van het IJkgebouw in Alkmaar, nemen samen met André Rzepka van Fabels in Bergen de Bergense brasserie Nero over. Nero sluit op 1 december definitief. Na een paar maanden grondige verbouwing vindt de opening plaats onder een nieuwe naam.

Aan het tijdperk van Nero komt dan toch echt een einde en de alom bekende horecazaak in het centrum van Bergen zal plaatsmaken voor horeca van nu. Doel van Marcel en Ramona is om "op deze geweldige plek een boeiende horecazaak neer te gaan zetten. Met als potentie en doel (weer) een ontmoetingsplek te worden voor zowel de inwoners van Bergen en omgeving als de vele toeristen."

Het restaurant krijgt een nieuw interieur in een warme sfeer, waarbij convenient, colourful en classy de uitgangspunten zijn en waar een feminine internationale menukaart gevoerd zal worden. (foto: Facebook / Nero)
Pin It
Bekeken: 5632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/