De deal tussen BDU en Rodi Media om vijftien weekbladtitels over te nemen wordt teruggedraaid. Hiermee wordt ook een kort geding van de curator voorkomen, zo meldt NHD. De curator, die belast is met de afwikkeling van het faillissement van de Alkmaarse tak van BDU, vindt namelijk dat bij het overnemen van de titels ook het personeel overgenomen moet worden.

Nadat bekend werd dat BDU in Alkmaar failliet was gegaan kondigde Rodi Media al snel aan vijftien huis-aan-huisbladen in regio Noord-Holland Noord over te nemen van het moederbedrijf van BDU.

Het ging Rodi alleen om de overname van de titels en niet zozeer om het behoud van de titels. Maar de curator vroeg zich af of deze overname niet een 'overname van onderneming' was. In dat geval zouden ook de 34 personeelsleden overgenomen moeten worden die werkzaam waren bij de Alkmaarse vestiging van BDU.

Nu de partijen hebben besloten de deal terug te draaien behouden de werknemers het recht op ww-uitkering.
Pin It
Bekeken: 2198x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/