Alkmaar Centraal


Angela Schijf vertelt op zondag 3 november in Theater De Vest het spannende verhaal van het 'wonderkind' Sophie. De populaire actrice wordt tijdens de voorstelling ‘Kleine Nachtmuziek’ begeleid door de talentvolle musici van het Mozart Consort, die de mooiste muziek van Wolfgang Amadeus Mozart spelen.

De afgelopen seizoenen stond Angela Schijf met Vivaldi’s ‘4 Jaargetijden’ op de planken. Haar passie voor de muziek van de grote componisten gaat zo ver, dat ze een eigen initiatief heeft opgericht om klassieke muziek op een toegankelijke manier bij de jeugd te brengen.

Sophie heeft een wonderlijk stel hersens, ze is beslist anders dan andere kinderen. Haar ouders zien haar talenten wel, maar Sophie zelf zien ze niet. Op een avond vlucht ze het huis uit, weg van de torenhoge verwachtingen, de nacht in, het avontuur tegemoet.

De voorstelling is geschikt iedereen vanaf 6 jaar en begint om 14:30 uur. Tickets kosten 26 euro voor volwassenen, kinderen betalen 16 euro. Reserveren kan via taqatheaterdevest.nl of via de theaterkassa.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl