Alkmaar Centraal


Wie geen kaas heeft gegeten van rugby maar toch nieuwsgierig is naar deze boeiende sport kan bij de Alkmaarse Rugby Club terecht voor een introductiecursus. Op dinsdag 29 oktober start de minicursus.

In vijf weken worden de basisregels van het spel bijgebracht en wordt de scrum geoefend. De cursus is bedoeld voor iedereen van achttien jaar en ouder: mannen, vrouwen, vaders, moeders. Rugby is een contactsport en maar veiligheid staat voorop. In de cursus wordt het contact rustig opgebouwd.

De vijfweekse cursus vindt plaats bij de club aan de Robonsbosweg 6 in Alkmaar. Op dinsdag en donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur wordt er getraind. Aanmelden kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog geen achttien en toch rugby proberen? Dat kan heel goed in ÊÊn van de zeven jeugdgroepen die de club rijk is. Vanaf de leeftijd van vier jaar kan zes weken gratis en vrijblijvend meegetraind worden. De trainingstijden zijn te vinden op de website van de Alkmaarse Rugby Club.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl