Alkmaar Centraal


In de weekenden van 1 november en 8 november is de Provincialeweg N246 tussen Starnmeer en Kogerpolder afgesloten voor het verkeer. De Provincie Noord-Holland bouwt ter hoogte van De Woude een rotonde.

De afsluitingen tussen de Middelweg en Woudhaven zijn van vrijdagavond 1 november 20:00 uur tot maandag 4 november 5:00 uur en van vrijdag 8 november 20:00 uur tot maandag 11 november 5:00 uur. Het autoverkeer wordt omgeleid. Fietsers en bromfietsers kunnen er wel langs evenals de spoedeisende hulpdiensten.

De Woude blijft bereikbaar door een tijdelijke weg tussen de N246 en de aanlegplaats voor het pontje. Deze weg is alleen bereikbaar vanuit de richting Markenbinnen en niet vanuit Alkmaar/Purmerend. Het doorgaand verkeer rijdt tijdens de weekendafsluitingen om via de A7, E22, A8 of de A9. De Starnmeer en Kogerpolder blijven bereikbaar via de Middelweg.

De provincie Noord-Holland voert groot onderhoud uit aan de N246 en de N244, van Wormerveer tot Alkmaar. Tegelijkertijd wordt de verkeersveiligheid en de doorstroming van het verkeer op bepaalde punten verbetert. Dit gebeurt onder andere door de aanleg van een rotonde ter hoogte van de afrit naar De Woude. In de nieuwe situatie kan het verkeer uit de richting van De Woude of uit Starnmeer daardoor veiliger invoegen op de N246.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl