Alkmaar Centraal


Voor de musical 'Mamma, wie zijn The Beatles' wordt een extra auditieronde georganiseerd op zaterdag 9 november. Beatles on stage zoekt jong talent voor deze nieuwe theaterproductie dat op donderdag 21 mei volgend jaar wordt uitgevoerd in TAQA Theater de Vest.

Het gezelschap is op zoek naar twintig jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar die ervaring hebben met zang, spel of een instrument bespelen. Voor vier spelers/muzikanten zijn hoofdrollen weggelegd, de overige spelers/muzikanten krijgen een van de vele bijrollen of worden onderdeel van de band.

De repetities zullen wekelijks op dinsdagavond plaats vinden in Alkmaar en gaan in november van start. De contributie bedraagt 300 euro.

De auditie vindt plaats op zaterdag 9 november in Alkmaar. Voor de auditie wordt gevraagd een nummer (couplet en refrein) van The Beatles en een korte monoloog in te studeren. Aanmelden voor de auditie kan per e-mail. Stuur NAW-gegevens en ervaring naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl