Alkmaar Centraal


Leer in drie uur tijd geweldige natuurfoto's maken. Staatsbosbeheer organiseert zaterdag 9 november in samenwerking met fotograaf Frank Nieuwenhuizen een workshop natuurfotografie in de Schoorlse Duinen.

Deelnemers hoeven niet te beschikken over een professionele camera, want zelfs met een smartphone zijn goede resultaten te bereiken. Naast een stukje technische informatie gaat het tijdens deze workshop vooral om ‘leren kijken’. Vanwege de diversiteit aan landschappen leent Boswachterij Schoorl zich bij uitstek om 'het leren kijken' te vertalen naar betere foto’s.

De workshop start om 14:00 uur in Buitencentrum Schoorlse Duinen, met een korte introductie en een kopje koffie of thee. Daarna gaat de groep naar buiten om betere en gevarieerde beelden uit de camera te halen.

Honden zijn tijdens de workshop niet toegestaan en een gezonde conditie is een pré. Deelname kost 29,95 euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan via staatsbosbeheer.nl/fotografieschoorl. Het Buitencentrum Schoorlse Duinen is te vinden aan de Oorsprongweg 1 in Schoorl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl